Alle konfirmanter er med på Fasteaksjonen

Nå skal vi samle inn hinsides mye penger!!

Heisann :)

I dag skal vi ha Fasteaksjonen. Vanligvis ville vi møtt i kirka, fått info og så gått rundt på hele Hommersåk med bøsser og samla inn penger.

MEN, nå gjør vi det anderledes! Du kan gjøre dette når du vil i dag, men gjør det i dag.

Følg denne rekkefølgen, så blir det knallbra!

I fjor samla 04`erne inn 46000 kr! Dere er fler enn de er ;) Hvor mye klarer dere å samle inn??

Gjør som dette:

1. Gå til denne linken og følg den nedover:
  2. Se filmene og vær med i trekninga på flere premier (Gavekort Pizzabakeren, snobepakke ++) ved å være med på quizen
  3. Gå inn på innsamlingslinken og send den til masse folk:

1. Del linken med minst 25 personer, der du i tillegg skriver:

1. Hei, jeg er konfirmant i Riska kirke og der skal vi samle inn penger til Kirkens nødhjelp sin Fasteaksjon. De gjør mye bra og samler blant annet inn penger til vann! Det er viktig og jeg håper du vil være med å støtte oss! Det gjør du enkelt ved å trykke på denne linken, eller ved å vippes til nr
    2. Del på Facebook, ring eller send melding til folk du kjenner :) De kan bruke Vipps eller kontornummer også :)

Del med minst 25 personer, så får vi samla inn sinnsykt mye penger! :)