Påmelding til Lys Våken

Sjetteklassinger inviteres til Lys Våken i Riska kirke lørdag 28. november. Etter at vi sendte ut invitasjonen er det kommet ytterligere innstramminger med tanke på smittevernregler. Derfor må vi gjennomgå programmet og evt gjøre noen endringer for å tilpasse oss de nye reglene for å få arrangementet godkjent hos kommunen. Men påmeldingen er åpen og alle påmeldte vil få mail med oppdatert info i uka før Lys Våken skal være. I artikkelen under finner du invitasjonen som er sendt ut.

Nå har du muligheten til å være med på noe spennende i kirken! Lørdag 28. november fra kl 17 blir det nemlig Lys Våken i Riska kirke. Alle sjetteklassinger inviteres til en lørdagskveld i kirken med mye kjekt på programmet. Det blir konkurranser, aktiviteter, undervisning, sang, dans, mat, og alle som deltar vil få med seg hjem sitt eget nytestament. Vi avslutter med kveldsmesse (med nattverd) kl. 22.00 der vi inviterer foreldre og foresatte til å delta.

På grunn av smittevern vil aktivitetene foregå i mindre grupper og vi ber dere i påmeldingen opplyse hvilken skole dere går på slik at vi kan fordele gruppene etter det. Vi minner om at alle som deltar må være symptomfrie og ha god hånd- og hostehygiene.

17.00 Oppmøte

17.15 Kickoff-samling

18.15 Gruppeoppgaver

19.30 Taco

20.15 Aktiviteter

22:00 Kveldsmesse

22:40 Slutt

PÅMELDING

Meld dere på via riskakirke.no innen mandag 23.11

Vi gjør oppmerksom på at det er viktig å holde påmeldingsfristen fordi vi må ta hensyn til smittevern og legge en god plan på opplegget.

Alle medlemmer i Riska kirkes trosopplæringsklubb får Lys Våken gratis. Medlemsskap koster 50,- pr kalenderår og inkluderer innmelding i NMSU. Gjennom å bli medlem bidrar du til at vi får støtte til arbeidet i form av frifondsmidler. Støtten brukes til aktivitetsutstyr og artikler til utdeling så dette er penger som kommer ungene direkte til gode. Dersom du ikke ønsker å bli medlem koster Lys Våken kroner 100,-

Betaling skjer på Vipps til Riska kirke #121476

Velg Lys våken eller Trosopplæringsklubb i menyen (alt etter hva du vil ha) og legg inn riktig beløp. Merk betalingen med barnets navn.

Klikk her for å komme til påmelding.