Vi skal på menighetsweekend!

Siste helga i august reiser Riska menighet på menighetsweekend, sammen med Riska bedehusforsamling!

Det blir fest og basar hele helga, med masse kjekt opplegg for unger fra små til store og eget ungdomsopplegg som Basic drar i gang. For de under ungdomsskolealder blir det eget superbra opplegg og mulighet for å reise på Søndagsskolensdag i Kongeparkern på søndag, mens for ungdommene blir det bål om fredagskvelden, masse kjekt på dagen og tur til Jærgårds på lørdagskveld! Det blir en full generasjonstur for alle som vil være med. Vi skal reise til Ognatun leirsted og der er det plass til mange folk innendørs og godt med plass til bobiler og campingvogner utendørs. Om noen vil sove i telt eller hengekøye er det også mulig 🙂 Helga er ikke planlagt i detalj ennå, men se for deg dette: "Sola skinner på jæren. Unger leker, ler og koser seg. Ungdommer bader, spiller vollyball og hører på musikk. Voksne sitter med kaffekoppen og prater med både nye og gamle venner. Så er det fotballkamp, ungdommene mot de voksne. Endelig skal det avgjøres! Stemningen er stor og de beste vinner, kanskje.... Etterpå går vi inn til ferdig dekket bord og spiser fantastisk god mat, mens drøsen fortsetter og du tenker: Sannelig jeg sier dere, her er det godt å være!" Påmeldinga åpner nå på fredag kl 16.00, på Checkin.no - Riska kirke.