Bruktmarked og lotteri


Velkommen til bruktmarked og høstlotteri lørdag 28. oktober i Riska kirke!

Lørdag 28. oktober inviterer vi til bruktmarked i Riska kirke fra 11.00-16.00, med salg av klær og sports/fritidsutstyr. Samtidig vil det sitte noen i kirken og sy «julegaveposer» (alternativ til innpakningspapir) av gamle stoffer. Det blir mulighet for å kjøpe ferdig sydde julegaveposer, eller å levere inn stoff og bestille julegaveposer som sys senere. Det blir også kafé og høstlotteri. Kl. 14.30 blir det samling for barna med tryllekunstner Sindrello.

Vi har fått mange flotte gevinster til høstlotteriet. Loddbøkene er i salg fra 1. oktober.

Nå har du sjansen til å rydde i skap, skuffer og loft. Ønsker du å selge noen av dine klær eller sports/fritidsutstyr? Meld deg på som selger her, så får du tilsendt et skjema, og informasjon om hvordan du skal merke varene dine. Du kan levere varene torsdag 26.oktober fra 18.00-20.00 i kirken ferdig priset, og med et tildelt salgsnummer. Du bestemmer pris selv, og får 80 % av inntektene. De resterende 20 % går til barne- og ungdomsarbeidet i kirken. Det er selvfølgelig anledning til å la alle inntektene gå til barne- og ungdomsarbeidet. Ta kontakt med prest Eva Vassbø på ev425@kirken.no dersom du har noe å gi bort, men ikke ønsker å prise det selv. Alle klær og ting blir sortert og solgt felles, de som handler vet ikke hvor tingene kommer fra. Vi ønsker ikke møbler, pyntegjenstander, servise eller husholdningsartikler. Det som ikke blir solgt må hentes i kirken lørdag ettermiddag, eller etter avtale.

Har du også lyst til å være med på dugnaden? Vi trenger praktiske medhjelpere, noen som baker, noen som står i kafeen, noen som selger lodd og noen som rigger og rydder. Ta kontakt med prest Eva Vassbø på ev425@kirken.no dersom du har lyst til å være med.

Har du liggende gamle gardiner/duker eller annet stoff, gjerne med julepreg, som kan få leve videre som «innpakningspapir»? Lever det gjerne i kirken, så syr vi det om og selger det tilbake til deg, eller til noen andre.

Tilbake
Del