Flammejakten 2021

Vi ønsker alle 7. klassinger velkommen til årets flammejakt!

Flammejakten er et trosopplæringstiltak for 7. klassinger. Alle døpte blir invitert, men om noen som ikke er medlemmer i Riska kirke vil være med, så er de kjempevelkommen! Her treffer du nye folk du kanskje skal gå på skole med, får være med på masse kjekt og finner kanskje ut litt mer om Den Hellige ånd!

Når og hvor: Onsdag 26. mai, kl 17.00 - 20.30 ved Riska kirke (vi er ute om det er bra vær)

For: Alle 2008-modeller

Mat: Hamburgere og is (gi beskjed ved påmelding om allergier eller andre hensyn ift maten)

Ta med: drikkeflaske med vann

Påmelding innen 24. mai Klikk her for å komme til påmeldingen (For å melde på må du både fylle ut skjemaet i linken og betale på Vipps, se info om betaling under)

Pris: 50 eller 100 kroner

Riska kirke har en trosopplæringsklubb. Denne gir oss mulighet til å søke om frifondsmidler til arbeidet vårt. Ønsker du å bli medlem betaler du 50 kr på Vipps #633662 og merker med deltakerens navn. Medlemmer i trosopplæringsklubben får Flammejakten gratis.

Ønsker du ikke å bli medlem i trosopplæringsklubben betaler du 100 kr på Vipps #121476. Merk betalingen med Flammejakten og deltakerens navn.

Vi gleder oss og håper du vil være med!