Nyttige dokumenter:

Semesterplan vår 2014

Kraftfôr har laget en musikkvideo i høst.
Resultatet ble veldig bra.
Du kan se den ved å klikke på denne linken: http://www.kraftlyd.no/kfor/shackles/Resources/shackles.mov

Kraftfôr gospelkor

Hva er Kraftfôr?

Kraftfôr er et gospelkor fra 8. klasse og oppover.

Vi øver hver tirsdag fra kl 19.00 – 21.00 i kirka (inngang mot Sport4you).

På Kraftfôr ønsker vi å skape et miljø der alle føler seg trygge og kan ha det kjekt.

I tillegg ønsker vi at alle som går i Kraftfôr skal bli bedre til å synge og lære mer om å formidle musikk.
Det er ingen opptaksprøve for å være med i Kraftfôr. Alle som vil kan være med. Medlemskontigenten er på 200,- pr skoleår.

I tillegg til øvelsene har vi sosiale kvelder der vi spiser og har en del ”lått og løye”.

Hvert år har vi en sommertur, dette pleier å være årets høydepunkt!! Se en videosnutt fra sommerturen 2010

Spiller du et instrument?

Da er også Kraftfôr tingen for deg. Vi ønsker å bruke de som har lyst til å spille, men du må være forberedt på at det blir en del synging også.

5 gode grunner til å bli med i Kraftfôr?

Har du spørsmål ta kontakt med dirigent

Bernt Johan Buer, 975 37 250, bernt.johan.buer@sandnes.kirken.no

eller en annen i styret.