Konfirmanter 2017  -  2018.

Her er all informasjonen som ble gikk på informasjonsmøtet for konfirmantåret 2017/2018

Påmelding gjøres på: Konfirmantopplegget-opptur-17-18-riska-menighet

Film fra konf.turen til Evje: https://www.youtube.com/watch?v=cVy-VWjyk6M

Og en film for å vise hva konfirmantopplegget Opptur er for noe: https://www.youtube.com/watch?v=zaa6DuU9RX4

Konfirmanter 2016  -  2017.

Fra og med 2017 endrer Riska kirke tidspunkt for konfirmasjonsgudstjenester.

Konfirmasjonsgudstjenestene blir fordelt på to helger, ikke alle samme helg. Konfirmasjonsgudstjenestene blir første søndag i mai og påfølgende lørdag.
Alle skal få de konf.datoene de ønsker.

Det er som er leder for konfirmantarbeidet i menigheten. Kontakt han om du lurer på noe.

Konfirmantpåmelding 2016/2017

Dersom du ennå ikke har meldt deg på som konfirmant, men ønsker å være med, ta kontakt med Karsten.

-o-O-o-

Dersom du (eller din håpefull) har lyst til å være konfirmant i Riska kirke neste skoleår, så får du litt info om dette her:

• Vi kommer til å gå ut med invitasjon en gang i april 2016.

• Det blir ett infomøte i mai, med påmeldingsfrist like etter det.

• Det blir ett variert og spennende opplegg, med flere ungdomsledere, grupper og kjekke turer

• Vi skal på en fellestur, til Evje, med rafting, treklatring, battlefield og masse kjekt, 26. - 28. august! I tillegg blir det ett døgntur med gruppene, på våren 2017.

• Konfirmasjonsgudstjenestene blir søndag 7. mai og lørdag 13. mai, kl 11.00 og 13.00. Tidligere har de vært delt opp etter klasser, men vil vil gi dere mer valgfrihet Slik blir det nå:

o Dere kan allerede nå bestemme den datoen dere vil ha konfirmasjon. Dere får den datoen dere ønsker! Når påmeldingen skal gjennomføres, krysser dere av for den datoen og tidspunktet dere har satt i hus-kalenderen. Dersom det skulle bli for mange på ett tidspunkt, må vi sjonglere litt, men erfaring tilsier at det går bra til slutt.

Du kan glede deg til å være konfirmant på det nye konf.opplegget i kirka. Det skal hete Opptur!