Dagens tekst finner du ved å klikke på Dagens bibelord  Søndagens tekst med tanker om den på Søndagstanker

Oppdatert 17.04.2018

Neste gudstjeneste:

4. søndag etter påske

JoinIn Gudstjeneste i Riska Kirke, Søndag 22.04.2018 kl. 11:00

Ola Hunsager og Svein Arne Lindø
   Dåp

Offeret går til: Normisjon

Velkommen!
Scroll
ned
for
å se
mer

v

Velkommen til dugnad i kirken den 24.04.

Vi håper at mange vil sette av litt tid til kirka vår og bli med på litt rydding/vask inne og ute.

Vi holder på fra kl. 12.00 – 19.00, men du kommer og går når det passer deg.
Hilsen fra Irene og Rune - Inspirerende Vintersesong i Romania
Hilsen fra Thailand, klikk på -> Familiebilde        -> Gahnstrøm-Kalviknes Nytt
Årsmeldingen for 2017, Regnskap og Budsjett  se øvrig Tjenesteområdet.

Siste nytt fra vennskapsmenigheten vår i Antalya Oppdatert februar 2018

Felles bønnemøte for alle menighetene i Riska.(kl. 21-22)         SAMMEN FOR RISKA; BØNN
Mandag 29 januar, Frikirka
Mandag 26 februar, Betel
Mandag 30 april, Misjonshuset
Mandag 28 mai, Bedehuset

Hver onsdag kl 08:30 er det bønnesamlinger på Bethel i regi av Sammen for Riska, velkommen til å være med og be for bygda, menighetene og hverandre!
Søndag 06.03.2016 var det Årsmøte etter Gudstjenesten. Her er Årsmeldingen, vedlegg og regnskap på Tjenesteområdet!
    Himmelen er fantastisk - se denne kinoreklamen Aksjon Dåp
Dåp?
Velkommen til i dåp Riska Kirke – vi gleder oss til å møte dåpsbarna og familiene.

Ønsker du dåp en av disse datoene – ta kontakt med kirkekontoret i Sandnes, eller bruk linken nedenfor.

Det er mulig å få dåp disse datoene:

27. mai

Informasjon og påmelding til dåp kan du gjøre her

Les siste nyhetsbrev (2018) fra vår Tyrkiske partnerkirke       Se takkebrev for gave

Bønn for Tyrkia 1    Bønn for Tyrkia 2
   Åpningshilsen fra Antalya E. C.

Les om menigheten her: Garanterer beskyttelse - kirke åpnet    Se filmen om den her: Fra 2015

Misjonsprosjekt Stefanusalliansen     Se folder her

Mer informasjon om de protestantiske kristnes situasjon i Tyrkia finner du her.

Gikk du glipp av postludiet søndag 27.09 eller vil høre det igjen?
Her kan du høre Thomas Basel og Eirik Normann fremføre "My life is in your hands" – av Kirk Franklin

Ved pianoet Bernt Johan Buer. (opptaket er fra lydanlegget så pianoet blir litt i bakgrunn).

Kraftôr gospelkor har laget musikkvideo. Se den her.

Knøttene åpen barnehage
er et møtested for barn 0- 6 år i følge med en voksen. Her er tilbud om kreativ lek, samspill og samvær med andre barn og voksne.
Vi har daglige sangsamlinger. Ta med nistepakke og tøfler, så sees vi i kirken. Benytt deg av inngangsdøren mot Solsenteret.
Velkommen!
Mvh. Heidi, Maria og Berit

Riska kirke har lokaler som kan leies ut!

f.eks. Bryllup, åremålsdager, konsert etc!

Utleie kan nå bestilles på nett. Se mer her

Behov for frivillige:

Vi trenger flere frivillige! Det er spesielt kirketjener og kirkevert listene vi trenger flere navn på
- ta gjerne kontakt med Wenche Skjørestad (51 97 17 32) for å få mer informasjon.
Riska Menighet holder til i et kirkebygg fra 1999. Vil du se bilder av kirken, bruk linkene nedenfor.

Er du engasjert i Riska Menighet og trenger tilgang til tjenesteområdet,
send en epost til: og be om brukernavn og passord.

Har du viktig informasjon, synspunkter på innholdet etc. send en epost til :