Dagens tekst finner du ved å klikke på Dagens bibelord  Søndagens tekst med tanker om den på Søndagstanker

Oppdatert 19.11.2017

Neste gudstjeneste:

Kristi Kongedag
Gudstjeneste i Riska Gamle Kirke, Søndag 26.11.2017 kl. 11:00

Sigve Ims og Svein Arne Lindø
   Nattverd

Offeret går til: Riska Menighet

Velkommen!
Scroll
ned
for
å se
mer

v

Tre samlinger i høst:

Tirsdag  19.09.2017 kl 19:30   Kirkestua "OG"

Mandag 16.10.2017 kl. 19:00 Riska Bedehus, besøk!!.

Tirsdag   21.11.2017 kl. 19:30  Kirkestua  "I"

Siste nytt fra vennskapsmenigheten vår i Antalya Oppdatert oktober 2017 bl. a. Åpningshilsen fra Antalya E. C.

Kjøp biletter her HER eller på tel. 815 33 133

Kjøp billetter (obs Ledsager?) HER

Se stillingsannonse Menighetspedagog / trosopplærer
Felles bønnemøte for alle menighetene i Riska.(kl. 21-22)         SAMMEN FOR RISKA; BØNN

Mandag 25 sept, Misjonshuset
Mandag 30 oktober, Bedehuset
Mandag 27 november, Kirka
Mandag 29 januar, Frikirka

Hver onsdag kl 08:30 er det bønnesamlinger på Bethel i regi av Sammen for Riska, velkommen til å være med og be for bygda, menighetene og hverandre!
Søndag 06.03.2016 var det Årsmøte etter Gudstjenesten. Her er Årsmeldingen, vedlegg og regnskap på Tjenesteområdet!
    Himmelen er fantastisk - se denne kinoreklamen Aksjon Dåp
Dåp?
Velkommen til i dåp Riska Kirke – vi gleder oss til å møte dåpsbarna og familiene.

Ønsker du dåp en av disse datoene – ta kontakt med kirkekontoret i Sandnes, eller bruk linken nedenfor.

Det er mulig å få dåp disse datoene:

10. desember

28. januar

Informasjon og påmelding til dåp kan du gjøre her

Nyhetsbrev fra vår Tyrkiske partnerkirke (oktober 2017)       Se takkebrev for gave

Bønn for Tyrkia 1    Bønn for Tyrkia 2
   Åpningshilsen fra Antalya E. C.

Les om menigheten her: Garanterer beskyttelse - kirke åpnet    Se filmen om den her: Fra 2015

Misjonsprosjekt Stefanusalliansen     Se folder her

Mer informasjon om de protestantiske kristnes situasjon i Tyrkia finner du her.

Gikk du glipp av postludiet søndag 27.09 eller vil høre det igjen?
Her kan du høre Thomas Basel og Eirik Normann fremføre "My life is in your hands" – av Kirk Franklin

Ved pianoet Bernt Johan Buer. (opptaket er fra lydanlegget så pianoet blir litt i bakgrunn).

Kraftôr gospelkor har laget musikkvideo. Se den her.

Knøttene åpen barnehage
er et møtested for barn 0- 6 år i følge med en voksen. Her er tilbud om kreativ lek, samspill og samvær med andre barn og voksne.
Vi har daglige sangsamlinger. Ta med nistepakke og tøfler, så sees vi i kirken. Benytt deg av inngangsdøren mot Solsenteret.
Velkommen!
Mvh. Heidi, Maria og Berit

Riska kirke har lokaler som kan leies ut!

f.eks. Bryllup, åremålsdager, konsert etc!

Utleie kan nå bestilles på nett. Se mer her

Behov for frivillige:

Vi trenger flere frivillige! Det er spesielt kirketjener og kirkevert listene vi trenger flere navn på
- ta gjerne kontakt med Wenche Skjørestad (51 97 17 32) for å få mer informasjon.
Riska Menighet holder til i et kirkebygg fra 1999. Vil du se bilder av kirken, bruk linkene nedenfor.

Er du engasjert i Riska Menighet og trenger tilgang til tjenesteområdet,
send en epost til: og be om brukernavn og passord.

Har du viktig informasjon, synspunkter på innholdet etc. send en epost til :